Wat is GrillopMaat? 

GrillopMaat staat voor speciaal op maat gebouwde buitenkeukens en tafels met een zeer hoog afwerkingsniveau. 

GrillopMaat staat voor alle denkbare grill/barbecue benodigdheden, zoals de noodzakelijke houtskool soorten en vleesproducten.

GrillopMaat is ontstaan door de passie voor koken, goed eten en het ambacht meubelmaken. 


Maatwerk producten @ GrillopMAAT

Door de kennis van hout worden er de mooiste producten ontwikkeld waarbij altijd gezocht wordt naar maatwerk voor de klant.

Maatwerk meubels

Zo werken wij met de meest duurzame materialen zoals roestvaststaal, keramiek en massief hout. Elk meubel wordt hierbij afgestemd op uw wensen en eisen.

Onze meubels worden veelal gebruikt in combinatie met kamados van de bekende merken Big Green Egg, the Bastard, GrillGuru. De kamado kan gecombineerd worden met een buitenkeuken of los geleverd worden. Dit geheel met de volledige fabrieksgarantie. 

Het uiteindelijke resultaat zal een prachtig barbecue en/of meubel zijn wat past bij uw stijl van buiten koken. Op onze site ziet u een aantal voorbeelden van projecten welke door GrillopMaat ontwikkeld zijn.
Barbecue producten @ GRILLopMaat

Wij hebben een uitgebreid assortiment basis elementen zoals kamados en accessoires, inbouw elementen zoals gasbranders en spoelbakken voor uw buitenkeuken. Uiteraard hebben wij ook de gebruikelijke houtskool producten.


Magnetisch messenbok Japanse stijl @ Rokkakkei

Wij werken samen met Elwin vanuit Rangelrooij (de Haagse slijperij en specialist op het gebied van kwaliteitsmessen). Zo is René maker van het magnetisch houten messenblok genaamd Rokkakkei en kan Elwin u alles vertellen over bijpassende messen.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram