Wat is GrillopMaat? 

GrillopMaat is ontstaan door de passie voor koken, goed eten en het ambacht meubelmaken. Hieruit is een bedrijf ontstaan dat zich richt op de ontwikkeling en verzameling van producten welke gebruikt kunnen worden tijdens elke diner of barbecue sessie. Hierbij zijn er verschillende concepten ontwikkeld met 1 centraal punt Kwaliteit staat voorop.


Maatwerk producten @ GrillopMAAT

Door de kennis van hout worden er de mooiste producten ontwikkeld waarbij altijd gezocht wordt naar maatwerk voor de klant.

Maatwerk meubels

Voornamelijk staat GrillopMAAT voor speciaal op maat gebouwde buitenkeukens en tafels met een zeer hoog afwerkingsniveau. Zo werken wij met de meest duurzame materialen zoals roestvaststaal, keramiek en massief hout. Elk meubel wordt hierbij afgestemd op uw wensen en eisen.

Onze meubels worden veelal gebruikt in combinatie met kamados van de bekende merken Big Green Egg, the Bastard, GrillGuru. De kamado kan gecombineerd worden met een buitenkeuken of los geleverd worden. Dit geheel met de volledige fabrieksgarantie. 

Het uiteindelijke resultaat zal een prachtig barbecue en/of meubel zijn wat past bij uw stijl van buitenkoken. Op onze site ziet u een aantal voorbeelden van projecten welke door GrillopMaat ontwikkeld zijn.

Rokkakkei

Sinds  kort is er een samenwerking gestart met Rangelrooij de specialist op het gebied van kwaliteitsmessen. Zo hebben Elwin en René een nieuw product bedacht en ontwikkeld welke binnen de horeca gebruikt kan worden maar ook zeer geschikt is voor een veel eisende consument. Binnenkort zal de website klaar zijn.


Barbecue producten @ GRILLopMaat

Als one stop shop GRILLopMaat kunt u terecht voor alle denkbare barbecue benodigdheden, zoals de noodzakelijke houtskool soorten en vleesproducten. 

Webshop

Binnen onze webshop is er een selectie gemaakt van producten en leveranciers met een vergelijkbare bedrijfscultuur en persoonlijke wijze van samenwerking.

Zo werken we met Mealo een Westlands bedrijf dat verse gerechten levert, door de combinatie van GrillopMaat en Mealo is het bezorggebied uitgebreid. Vrij snel na het ontstaan van GrillopMaat werken we met Tomasu om de Nederlandse micro brouwerij van sojasaus te promootten, wanneer u de sweet and spicy variant heeft geproefd wilt u niet anders. 

Daarnaast leveren wij producten van horecakwaliteit, zodat u thuis de beschikking heeft tot premium vlees en vis producten.

  • Verse vlees en vis producten
  • Voorbereide vlees pakketten
  • Starterspakketten (dry rubs, houtskool, wokkels, slagerspapier)
  • Alle soorten rook chunks (eiken, kersen, appel)

Ready2Grill compleet

Komende zomer kunt u met ons aan de slag om een geheel verzorgd pakket samen te stellen, zodat u enkel de laatste stap aan het gerecht hoeft te verrichten. Wij verzorgen de producten, de smaak en de bereiding, u zorgt voor de finishing touch voor u en uw gasten. Heeft u niet de beschikking tot een Big Green Egg, geen probleem dan verhuren wij een kamado en nemen gelijk een starterspakket mee.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram