Reviews 

De klanten waarmee GrillopMaat heeft samengewerkt kunnen geheel vrijblijvend een review plaatsen. Mocht u na het lezen van de reviews vragen hebben, neem gerust contact op.

Gastenboek

Alain Rijnders
17-02-21 18:37:23
Via een van mijn beste vrienden getipt over Rene zijn Grillopmaat site. “Ja hij verkoopt hele dikke waterbuffel Picanha” vertelt Marcel mij... Ok zeg ik, laten we dat maar een keer proberen dan, wij zijn in dit soort dingen nooit de moeilijkste namelijk. Zo gezegd zo gedaan prikt Marcel een bestelling voor mij bij Rene van een waterbuffel Picanha. Nieuwsgierig als ik ben app ik Rene wat hij nog meer voor speciaal vlees kan leveren. Rene stuurt een bestellijst. Mijn nieuwsgierigheid gaat naar de wildzwijn racks, heb ik eigenlijk nog nooit geprobeerd. Die bestel ik er bij en laat Rene via de app weten dat ik mij graag laat verassen! Een week later wordt de handel bij mij afgeleverd, afgelopen zaterdag de picanha op de Weber gedaan en ik kan niet anders zeggen dat dit een van de mooiste dingen zijn geweest die ik ooit op de Weber bereid heb! Kortom een aanrader om bij Grillopmaat je te laten verassen... Ga je geen spijt van krijgen! Op naar de wildzwijn racks aanstaand weekend.
Marcel Van Dam
15-02-21 16:23:11
Toevalligerwijze René ooit op marktplaats tegengekomen toen ik op zoek was naar betaalbaar Rookhout in de buurt van Haarlem en toen ik op een dag in Den Haag was bedacht om even te kijken of hij thuis en in de buurt was om zodoende Rookhout en marabu houtskool te scoren . Houtskool aantal weken later opgehaald toen René in Hillegom moest zijn. Sindsdien een leuke relatie geworden die soms wat bijzonder vlees kan regelen en waarmee nog wel meer ideeën worden besproken met oog op de toekomst, clinics, recepten, Bourgondische zaken en buiten keukens.
In ieder geval in de sneeuw een zalige waterbuffel picanha kunnen bereiden die supervers is afgeleverd door René .

Waarvoor dank!
Laten we proosten op nog veel meer lekkers!
Marit
31-01-21 21:17:16
Vanavond heerlijke poke bowl gegeten van GrillopMaat en Mealo. Lekker vers bereid. Zeker voor herhaling vatbaar. Grote complimenten!
Robert
25-01-21 15:14:02
Via marktplaats kwam ik bij Rene terecht. Vanaf het eerste moment was er een super leuk contact. De levering van de door mij bij hem bestelde BGE ging heel snel en precies volgens afspraak. In overleg met Rene staat de BGE nu in het verlengde van mijn aanrecht in een mooie stevige tafel precies naast de keukendeur waardoor het een echte uitbreiding van de keuken is geworden. Door deze super opstelling gebruikt ik de BGE meerdere malen per week! Bedankt Rene!
Jenny van der Wees
13-11-20 20:31:50
Ben erg blij met de mooie messenhouder.
Dat maakt mijn nieuwe keuken helemaal af.

Bedankt René.
Tonen: 5  10


 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram